Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/wp_head.php on line 94
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_blog/components/featured-media.php on line 11 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/image-resize.php on line 134 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/image-resize.php on line 134 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/image-resize.php on line 134 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_blog/components/featured-media.php on line 23

Energieleveranciers berekenen zelden juist maandbedrag

 In News

Prijsvergelijkers zijn er om u te helpen keuzes te maken bij het afsluiten van energie- en telecomcontracten. Het is makkelijk: u vult uw gegevens in, met als belangrijkste richtlijn uw jaarverbruik en vervolgens maakt de prijsvergelijker een mooi overzicht voor u: waar bent u het goedkoopste uit op jaarbasis? En wat krijgt u daarvoor? De voordelen op een rijtje, zou u zeggen.

Helaas, was het maar zo simpel. Het echte verhaal begint namelijk pas als u de overeenkomst krijgt van de energieleverancier. Bij de leveranciers in energieland klopt de administratie helaas niet altijd. De bedragen die u in de overeenkomsten te zien krijgt, kloppen soms niet met uw situatie. De leveranciers kunnen het sommetje niet goed maken: ze vergeten kosten, vermenigvuldiging met of delen door 12 is moeilijk en de vergelijking met wat u ook alweer op de prijsvergelijker zag, is moeilijk te maken. Want zeg nu zelf, had u dat jaarbedrag opgeschreven? Het gevolg: een te hoog of te laag maandbedrag of zelfs helemaal geen besparing aan het einde van de rit.

Geen verrassingen meer
MyJoost zag in de afgelopen weken 30% te lage maandbedragen bij Energiedirect.nl. En ook tot 30% te hoge maandbedragen bij Vandebron. Te hoog is vervelend, maar niet zo heel erg: dat is ook een mooi spaarpotje. Maar te laag? Dat is nog even langs de kassa aan het einde van het jaar! En dat is minder fijn. Want heeft u zomaar 200 euro of meer over aan het einde van de maand?

MyJoost zorgt ervoor dat u niet voor deze verrassingen komt te staan. Echt weten waar je aan toe bent: een goed vergelijk, een juiste berekening en een kloppend maandbedrag.

Wilt u ook weten of u goed zit of dat u geld kan besparen? Laat uw contracten checken bij MyJoost.

Recent Posts

Leave a Comment